2iZii Teamet

For best mulig resultat har vi bygd et sterkt team, som samlet har bred kompetanse.

2iZii har som mål å hjelpe bedrifter til bedre synlighet og bedre handleopplevelse deres kunder. Vi gjør dette ved bruk av Digitale flater og en Digital butikk som binder sammen din fysiske butikk med nettbutikken din. Med det mener vi at du kan bruke den Digitale butikken til salg i butikken, på en lokalt marked, på messe eller kanskje på bussen hjem. Og kunden betaler via sin mobiltelefon. Det er som vi sier «Nesten for lett» It`s almost 2iZii. Med over 35 års erfaring fra salg og utvikling har vi et bredt grunnlag for å hjelpe våre kunder til en enklere og bedre hverdag.


#TeamVisuality #2iZii #digitalbusiness

Vår visjon

Vi ønsker å gi alle lik mulighet til å være visuelle og vellykket.

Vår misjon

Vi ønsker å gi alle en mulighet til å benytte ny teknologi til en overkommelig pris

Våre mål

Bli en ledende aktør og skape vekst gjennom engasjerte og fornøyde samarbeidspartnere i hele verden.

Våre verdier

Innovasjon, nysgjerrighet og respekt.

TROND PAULSEN

CEO

Har i over 35 år opparbeidet en bred kompetanse innen Finans og IT. Han er vår spesialist innen kunstig intelligens, som våre kunder har stor nytte av å lære om. Han hatt stillinger som direktør, salgssjef, produkt og forretningsutvikler. De senere årene har fokuset vært på hvordan bruk av kunstig intelligens (AI) og synlighet kan hjelpe dagens små og mellomstore bedrifter til å konkurrere med store bedrifter.

TOMMY O. OLSEN

EVP

Etter over 35 år i Dagligvarebransjen som selger, Butikksjef, Salgssjef og Product Marketing Manager med ansvar for alle de store kjedene i Norge, har Tommy O. Olsen en bred erfaring fra både innkjøp og salgssiden. Han har i en årrekke arbeidet med IT avdelingen i de store kjedene og levert en rekke ulike Digitale produkter. Tommy ønsker nå å hjelpe små og mellomstore bedrifter med synlighet vedhjelp av Digitale løsninger og med bruk av kunstig intelligens (AI) Han har en egen evne til å se løsninger og nye innfallsvinkler på utfordringer som kundene måtte ha.

ROLAND ÖSTIN

DIRECTOR OF STRATEGY

Roland har over 30 års erfaring av ledelse innen betalingsbransjen. I ulike lederroller har han arbeidet i ulike bransjer som detaljhandel, flyselskap, taxi, reise, bensin, med flere. Han har hatt fokus på salg, forretningsutvikling og produkt for å leverere strategiske løsninger. Denne erfaring kommer fra SEB, SEB Kort, American Express og aller sist som Country Manager på The Payment House. Roland har også arbeidet i 15+ år på å bygge opp team innen support, key account og cash management.

SERDAR SINDI

CHIEF MARKETING OFFICER

Er utdannet som samfunnsøkonom og har over 10 års erfaring med å etablere egne selskaper innenfor rekruttering og eiendom. Hans lidenskap er å finne de løsningene som gjør kundene enda bedre. Med dagens teknologi kan det meste av driftsprosesser automatiseres. Dette gir deg mer tid til å fokusere på strategier som fører til mer vekst. Synlighet er noe av det viktigste i den digitale verdenen vi har omfavnet. Salg av dine tjenester kan være så forenklet at bestillinger kan fullføres i løpet av noen få digitale steg. 2izii har produktene for deg slik at du kan starte med det allerede i dag.

HELGE SOLBAKKEN

CHIEF SALES OFFICER

Internasjonal ledererfaring i mer enn 30 år fra IT, teknologi og fintech. Lang erfaring med komplekse salg, optimalisering og prosjektgjennomføring til markesledende kunder.

GUNNAR STENE

PARTNER HÅNDTVERKERBRANSJEN

Gunnar har over 30 års erfaring fra håndverk bransjen, fra montør til Service-, Prosjekt- og Salgssjef. Han har en egen evne til å se nye helhetlige løsninger for kundene, også på tvers av bransjer. Lønnsomhet og kvalitet er ord han ofte refererer til og setter fokus på.

ALEKSANDER OLESTAD

PARTNER TRENINGSBRANSJEN OG IDRETT

Aleksander har 15 års erfaring fra treningsbransjen, personlig trener, senterleder, leverandør av treningsutstyr, drift av nettbutikk og country manager. En av få som kjenner alle sidene i bransjen. Han har lenge jobbet for finne digitale løsninger som kan hjelpe bransjen. Det er viktig at vi finner teknologi som løser et problem uten at det krever ekstra arbeid i hverdagen. Kundereisen, lønnsomhet og kvalitet er viktig for Aleksander.

RUNE A. PAULSEN

PARTNER GRAFISK OG DESIGN

Har i over 35 år bygget opp bred kompetanse innen Foto, IT og vedlikehold av nettsider. Han er vår spesialist innen foto og grafisk utforming, noe han også kan bidra med til kunder som trenger kreativ støtte. Han har hatt stillinger som Direktør, Dykke Instruktør, Produkt- og forretningsutvikler. Interessen hans går mer og mer mot: Hvordan fotografering og grafisk utforming kan hjelpe små og mellomstore bedrifter med bedre merkevarebygging og synlighet i konkurranse mot store selskaper.

SALAR SINDI

PARTNER VELVÆRE

Er utdannet som vernepleier og har en solid bakgrunn innen helse- og omsorgssektoren med over 15 års erfaring. I tillegg har han opparbeidet seg over 10 års erfaring med å etablere eget selskap innen bemanning og rekruttering. I sin lederstilling har han utviklet effektive rekrutteringsstrategier. Dette har ført til et sterkt nettverk av kunder og samarbeidspartnere. Han har også hatt personalansvar og alltid fokusert på å skape et positivt arbeidsmiljø.

Utviklet av Bdigital